خوش آمدید

مرجع گرافیک و کد نویسی

محل نمایش تبلیغات شمامحل نمایش تبلیغات شمامحل نمایش تبلیغات شمامحل نمایش تبلیغات شما

امکانات وب
Code

پر مخاطب ها
Favorite Posts

خبرنامه
NewsLetter

عضویت
Register

نام کاربري :
رمز عبور :

منظور از حجم درون زنجیره ای در تحلیل رمز ارز ها چیست؟
نویسنده : رها افخمی پنجشنبه 24 آذر 1401 - 13:04

با وجود نوسانات دارایی های معاملاتی، تحلیل های بنیادی و فنی مهارت های بسیار مهمی برای معامله گران است. این تحلیل‌ها بینشی از حجم معاملات و روند ارزهای دیجیتال مختلف ارائه می‌دهند و شما را قادر می‌سازند تصمیمات درستی بگیرید. اگرچه این تکنیک ها با بازارهای مالی قدیمی مرتبط هستند، اما این تکنیک ها در تجزیه و تحلیل در بازارهای رمزنگاری نیز بسیار خوب عمل می کنند. حجم زنجیره ای در مقابل حجم معاملات، معیاری کلیدی برای معامله گران است که تصمیم می گیرند آیا ارز دیجیتال خاصی ارزش گذاشتن پول خود را دارد یا خیر. صرف نظر از دارایی مورد معامله، ابزارهایی مانند شاخص قدرت نسبی (RSI)، (همگرایی میانگین متحرک) واگرایی (MACD) و باندهای بولینگر ثابت کرده‌اند که در سنجش رفتار بازار کاملاً مفید هستند. با این حال، یکی از اولین چیزهایی که هر معامله‌گر باتجربه‌ای شروع به یافتن می‌کند مواردی مانند حجم روی زنجیره، حجم معاملات، شاخص‌های حمایت و مقاومت است.

 

درک تحلیل های فانئدمنتال و و تکنیکال

تحلیل بنیادی شامل مجموعه ای از عوامل داخلی و خارجی برای کشف ارزش ذاتی یک دارایی است. این به تعیین اینکه آیا دارایی مورد نظر بیش از ارزش یا کمتر از ارزش گذاری شده است و اینکه آیا یک معامله گر باید وارد یا خارج شود، کمک می کند.

تجزیه و تحلیل فنی عملکرد گذشته دارایی ها را برای پیش بینی تغییرات قیمت در آینده بررسی می کند. تجزیه و تحلیل داده های تجاری ارزشمندی را ایجاد می کند که بینش هایی را ارائه می دهد. کاربران تحلیل تکنیکال الگوهای کندل استیک را شناسایی می‌کنند و شاخص‌های ضروری را مطالعه می‌کنند تا حدس بزنند حرکت‌های قیمت در آینده به کدام سمت حرکت خواهد کرد. همه این داده ها ار می توان با خرید اکانت تریدینگ ویو به راحتی به دست آورد.

تجزیه و تحلیل مالی متعارف از شاخص هایی مانند سود به ازای هر سهم (سود شرکت برای هر سهم) یا نسبت قیمت به دفتر (ارزیابی سرمایه گذاران از شرکت در برابر ارزش دفتری آن) استفاده می کند تا بفهمد یک معیار خاص چگونه ممکن است عمل کند.

حجم روی زنجیره به چه معناست؟

ممکن است مشتاق باشید بدانید که چگونه تجزیه و تحلیل زنجیره ای به معامله گران ارزهای دیجیتال کمک می کند. حجم روی زنجیره به حجم سکه های دیجیتالی اشاره دارد که از مکان های خارجی به مبادله منتقل می شوند. همانطور که این تراکنش ها روی بلاک چین نوشته می شوند، مواردی از تراکنش های جعلی پایین می آیند.

یک کاوشگر بلاک چین شما را قادر می سازد تا تراکنش ها را در دفتر کل توزیع شده مشاهده کنید. همه این تراکنش‌ها نه تنها توسط تعداد از پیش تعیین‌شده‌ای از شرکت‌کنندگان تأیید و تأیید می‌شوند، بلکه غیرقابل برگشت نیز هستند.

انجام تراکنش‌های زنجیره‌ای مدتی طول می‌کشد، زیرا باید یک سری مراحل را طی کند تا موفقیت‌آمیز شناخته شود. تراکنش‌هایی که روی یک بلاک چین انجام می‌شوند باید توسط تعداد از پیش تعیین‌شده‌ای از شرکت‌کنندگان شبکه به نام ماینر تأیید شوند. یک تراکنش تنها پس از توافق بین ماینرها معتبر تلقی می شود. سپس جزئیات تراکنش به بخشی از بلاک چین تبدیل می شود.

حجم روی زنجیره در مقابل حجم مبادله

صرافی‌های رمزنگاری، مانند بورس‌ها، نقش کلیدی در اکوسیستم کریپتو دارند. برای معامله گران و همچنین سایر سهامداران در صنعت کریپتو، صرافی ها به عنوان یک رابط کار می کنند. آنها به عنوان یک رمپ برای ارزهای دیجیتال و بستری برای مبادله ارز عمل می کنند، بنابراین دو عملکرد مهم را انجام می دهند.

از این منظر، تعجبی ندارد که بیشتر تراکنش‌های بلاک چین شامل صرافی‌هایی است که در آن سکه‌های دیجیتال به این سو و آن سو حرکت می‌کنند. همواره، حجم روی زنجیره و حجم معاملات دو معیار کلیدی هستند که برای به دست آوردن بینشی از معاملاتی که یک صرافی در آن مشغول است، طراحی شده‌اند.

نسبت بین حجم زنجیره ای و حجم معاملات در صرافی های مختلف نشان دهنده تفاوت بین جریان وجوه در این مبادلات است. با مشاهده داده ها، بینش جالبی در مورد حجم معاملات در این صرافی ها به دست می آورید. در غیاب این معیارها، هیچ راهی برای تعیین حقیقت پشت ادعاها نخواهید داشت. بین صرافی‌هایی با پایگاه‌های کاربری مشابه، تشخیص رهبر از نظر تجارت دشوار خواهد بود.

بازدید : 105
برچسب‌ها :
صفحات وب
از دیگر مطالب ما هم دیدن فرمایید!
درباره وب
About Us
آمار سایت
Statistics
آنلاین :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته گذشته :
بازدید ماه گذشته :
بازدید سال گذشته :
کل بازدید :
تعداد کل مطالب : 65
تعداد کل نظرات : 0